Professionelen

altijd De ideale temperatuur in uw zaak

Wij zijn gespecialiseerd in airconditioning systemen voor in elke situatie. Wij hebben grondige ervaring met airconditioning systemen voor professionele doeleinden. Ons team van experts staat voor u klaar, bel gerust om de mogelijkheden te bespreken.

De mogelijkheden:

in Kantoren

Een gemiddelde kamertemperatuur is noodzakelijk op kantoor. Als het te koud of te warm wordt, beïnvloedt dit namelijk de concentratie. Medewerkers motiveren en gasten aangenaam ontvangen wordt nòg eenvoudiger!
Uw serverruimtes? Altijd perfect op temperatuur!

Ons advies, van 1 tot 3:

1.

De beste airconditioning voor kantoren is een systeem dat hoog op de muur of in het plafond wordt geplaatst. Zo worden ze gemakkelijk geïnstalleerd en zitten ze niemand in de weg. Een kantoor van tot 5 personen heeft genoeg aan één toestel.

2.

Grotere kantoren of kantoren waar de uitstraling erg belangrijk is, kunnen ook kiezen voor kanaal-units. Het is de duurste optie, maar ook de minst opvallende. Ze zijn muisstil en zitten weggestopt in het plafond.

3.

Airconditioning die laag op de muur geplaatst wordt is niet ideaal voor kantooromgevingen. Meestal worden muren namelijk benut om kasten of bureau’s tegen te zetten, en dan zit de airco in de weg.

In winkels

Een aangename omgeving houdt shoppers langer in uw winkel, dat weten we allemaal. De temperatuur van de winkel heeft daar veel invloed op. Als het buiten erg warm is, vinden shoppers niets leuker dan rondduinen in jouw winkel als het daar lekker koel is. In de winter ontsnappen ze graag van de koude in jouw warme winkel.

 

Bij het kiezen van een airco voor winkels, is het belangrijk om de winkelruimte goed te bestuderen. De oppervlakte en vorm zijn bepalend voor het aantal airco toestellen dat nodig zal zijn om overal dezelfde temperatuur te verkrijgen. We komen graag bij u langs om dit te bekijken en u een offerte op maat te bezorgen, volledig gratis en vrijblijvend.

Ons advies, VAN 1 TOT 3:

1.

Een airco hoog op de muur of in het plafond is ideaal voor winkels. De toestellen staan buiten bereik van de klanten en er zitten ook geen rekken of kasten in de weg. Wij bieden de basismodellen; de goedkoopste optie, maar ook premium modellen wanneer uitzicht en uitstraling belangrijk is.

2.

In de hogere prijsklasse zijn kanaal-units de ideale oplossing. Deze airconditioning wordt geïnstalleerd in het plafond zodat alle onderdelen en kabels verborgen zijn. Deze toestellen zullen praktisch verdwijnen in je decor. Bovendien nemen ze ook geen muurruimte in!

3.

Airconditioning systemen die laag op de muur staan worden amper gebruikt in winkels. Die plaats is namelijk broodnodig voor rekken en kasten om de winkelwaren in tentoon te stellen. Bovendien is het ook niet veilig dat klanten in contact kunnen komen met deze systemen.

In restaurants

Klimaatbeheersing is erg belangrijk op restaurant. Niet alleen omwille van het comfort van uw klanten, maar ook om de kwaliteit van het voedsel te bewaren. Een koude omgeving zal warm voedsel bijvoorbeeld sneller afkoelen.

Om te bepalen welke en hoeveel airconditioning toestellen nodig zijn in uw restaurant, komen we graag gratis en vrijblijvend bij u langs. De plaatsing van deze toestellen is namelijk heel erg belangrijk om een gelijkmatige luchtstroom en temperatuur te garanderen. Tocht is uit den boze voor het comfort van uw klanten.

Ons advies, VAN 1 TOT 3:

1.

Heel veel restaurants werken met airconditioning op de muur. Ze zijn het meest kostenefficiënt en vereisen geen verbouwingen om te installeren. Kleine restaurants hebben aan 1 toestel genoeg, grotere hebben er meerdere nodig op de juiste plaatsen.

2.

Wie iets meer budget heeft en veel belang hecht aan uitzicht en design, die kiest best voor een kanaal-unit. Dit zijn duurdere systemen die even kostenefficiënt en geruisloos zijn. De airco wordt grotendeels verstopt in het plafond, zodat uw design niet onderbroken wordt.

3.

Airco’s die laag op de muur staan worden amper gebruikt in restaurants. Ze nemen namelijk kostbare plaats in en kunnen gasten koude benen bezorgen. Het is beter om uw muren vanonder vrij te houden voor tafels en te kiezen voor een airconditioning hoog op de muur of in het plafond.

WILT Onze bewezen expertise graag bij u aan tafel?

Heeft u hulp nodig? Weet u niet wat kiezen? We helpen u graag!

    Een airco voor iedereen

    QuickAir is gespecialiseerd & gecertificeerd installateur van warmtepompen. We voorzien oplossingen op maat voor iedere situatie. Ons team van experts staat klaar met raad & daad.  Altijd de ideale temperatuur, voor iedereen in elke situatie.