Woonkamer

De ideale temperatuur in uw woonkamer

Wij zijn gespecialiseerd in airconditioning systemen voor in elk huis. QuickAir voorziet oplossingen op maat voor woonkamers en lounges. Ons team van experts staat voor u klaar, spring gerust eens binnen om de mogelijkheden te ontdekken.

Leven in de perfecte temperatuur

De woonkamer is de ruimte waar u het meeste tijd doorbrengt. De kamertemperatuur is daarom een erg belangrijk om deze kamer gezellige te maken. Correcte luchtbehandeling (dus airco) maakt het gemakkelijk om de juiste temperatuur te verkrijgen.

Heeft u veel open ruimtes beneden? Hoe groot is de kamer, en hoeveel meubels staan erin, hoeveel personen maken ervan gebruik. Deze vragen en meer bepalen welk systeem best bij u past. 

Vertrouw voor al uw vragen op onze experts. We bezorgen u gratis en vrijblijvend een offerte op maat.

Vertrouw voor al uw vragen op onze experts. We bezorgen u gratis en vrijblijvend een offerte op maat.

We onderscheiden 3 types systemen:

Hoog op de muur toestel

De ideale airconditioning systemen voor woonkamers staan hoog op de muur. Ze zijn goedkoop, stil en kunnen geplaatst worden zonder renovatie.

Laag op de muur toestel

Deze systemen zijn goedkoper en worden laag op de muur geplaatst. Een radiator is niet langer nodig, deze airconditioning koelt af en warmt op tegelijkertijd.

Kanaal-unit

Deze duurdere maar ook mooiste kanaal-unit past ook in woonkamers. Let erop dat kabels en aansluiting in het dak weggestopt worden.

Heeft u hulp nodig? Weet u niet wat kiezen? We helpen u graag!

    Een airco voor iedereen

    QuickAir is gespecialiseerd & gecertificeerd installateur van warmtepompen. We voorzien oplossingen op maat voor iedere situatie. Ons team van experts staat klaar met raad & daad.  Altijd de ideale temperatuur, voor iedereen in elke situatie.