Veranda

De ideale temperatuur in uw VEranda

Wij zijn gespecialiseerd in airco-systemen voor in elk huis & elke situatie.
QuickAir voorziet oplossingen op maat voor veranda’s. Ons team van experts staat voor u klaar. Spring gerust eens binnen om de talloze mogelijkheden te ontdekken.

Optimaal genieten in uw veranda

Niets zo mooi als een veranda met veel glas om te genieten van uw tuin. Maar zoveel glas kan er wel voor zorgen dat het in de zomer erg warm wordt, of in de winter erg koud. Onze systemen zijn energie efficiënt, betaalbaar en muisstil. Ideaal om de binnentemperatuur te regelen in uw veranda zodat u optimaal kunt genieten.

We komen graag ter plaatse om uw veranda te bekijken zodat we weten welke airco u nodig heeft. We selecteren het ideale model zodat uw temperatuurwensen worden voldaan.

We komen graag ter plaatse om uw veranda te bekijken zodat we weten welke airco u nodig heeft. We selecteren het ideale model zodat uw temperatuurwensen worden voldaan.

We onderscheiden 3 types systemen:

laag op de muur toestel

Als uw veranda onderaan muren heeft en bovenaan glas, raden we een airconditioning laag op de muur aan. Die is dan niet zichtbaar langs buiten, en ze worden gemakkelijk geïnstalleerd. Opwarmen in de winter en afkoelen in de zomer wordt eenvoudig!

Hoog op de muur toestel

Als u een volledige muur heeft in uw veranda, bijvoorbeeld de buitenmuur van uw huis, kan u ook kiezen voor een airconditioning hoog op de muur. Dit is de goedkoopste optie om de temperatuur in uw veranda te regelen.

Kanaal-unit

Als uw veranda een dak heeft dat niet helemaal uit glas bestaat maar ook (deels) toegemaakt is, dan is ook een kanaal-unit mogelijk. Dit is dan wel de duurste airconditioning optie, maar het is ook de mooiste en minst opvallende.

Heeft u hulp nodig? Weet u niet wat kiezen? We helpen u graag!

    Een airco voor iedereen

    QuickAir is gespecialiseerd & gecertificeerd installateur van warmtepompen. We voorzien oplossingen op maat voor iedere situatie. Ons team van experts staat klaar met raad & daad.  Altijd de ideale temperatuur, voor iedereen in elke situatie.