Slaapkamer

Airconditioning voor meer slaapcomfort

Wij zijn gespecialiseerd in airconditioning systemen voor in elk huis. QuickAir voorziet oplossingen op maat voor slaapkamers, zolders en lofts. Ons team van experts staat voor u klaar! Spring binnen om de mogelijkheden te ontdekken.

De ideale temperatuur om te slapen

Slaapt u liever in een koude of warme kamer? Heeft u daardoor soms moeilijkheden om in slaap te vallen? Met een airco kunt u ervoor zorgen dat het altijd de ideale temperatuur is op uw slaapkamer. Slaap even goed in de zomer als in de winter!

De slaapkamermodellen hebben een kleinere motor en minder energie nodig dan bijvoorbeeld een model voor in de veranda. Daarom hebben wij bij QuickAir een aantal modellen geselecteerd, speciaal voor de slaapkamer. De systemen zijn muisstil zodat ze uw slaap niet verstoren.

Contacteer ons voor meer informatie, of maak een afspraak! We komen graag bij u langs om te bekijken wat u nodig heeft en maken gratis een offerte op.

Contacteer ons voor meer informatie, of maak een afspraak! We komen graag bij u langs om te bekijken wat u nodig heeft en maken gratis een offerte op.

We onderscheiden 3 types voor de slaapkamer:

Hoog op de muur toestel

Deze airco’s worden hoog op de muur geplaatst en zijn de meest gebruikte en goedkoopste optie voor slaapkamers. Er is dan ook vaak slechts 1 toestel nodig om de volledige ruimte te klimatiseren. Gemakkelijk geplaatst in een reeds ingerichte slaapkamer.

Laag op de muur toestel

Deze airconditioning systemen worden laag op de muur, bijna tegen de grond geplaatst. Ze zijn iets duurder dan hoog op de muur, maar vallen minder op doordat ze eruitzien als een radiator. Past perfect in een slaapkamer met lage muren en schuine plafonds.

Kanaal-unit

Kanaal-units zijn de mooiste, maar ook de duurste optie. Kabels en aansluitingen zijn verborgen in het plafond en zijn daarom enorm populair bij nieuwbouw. Er bestaan verschillende designs maar, renovatie is noodzakelijk. QuickAir raadt deze airco dus aan voor nieuwe woningen!

Bevindt uw slaapkamer
zich op de bovenste verdieping?

Dan bevelen we de volgende oplossingen aan:

1.

Laag op de muur toestel

Een airconditioning laag op de muur is ideaal voor kamers onder een schuin dak. Ze worden laag op de muur geplaatst en staan dus buiten uw gezichtsveld. Deze airco’s kunnen zowel koelen als opwarmen.

2.

hoog op de muur toestel

Zolderkamers met een plat dak of ten minste één hoge muur, kunnen ook een airco hoog op de muur plaatsen. Deze airconditioning is iets goedkoper, maar staat wel meer in het zicht. Geen renovatie nodig!

3.

Kanaal-unit

Als er aansluitingen gemaakt kunnen worden in het dak, zijn kanaal-units ook een optie. Deze installeert u best op hetzelfde moment als de renovatie van uw dak. De modellen zijn duurder, maar ze passen wel beter in de kamer.

Heeft u hulp nodig? Weet u niet wat kiezen? We helpen u graag!

    Een airco voor iedereen

    QuickAir is gespecialiseerd & gecertificeerd installateur van warmtepompen. We voorzien oplossingen op maat voor iedere situatie. Ons team van experts staat klaar met raad & daad.  Altijd de ideale temperatuur, voor iedereen in elke situatie.